• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Kalevala Kosmos hopeakaulaketju 2268774350

Modern, hopeaa, 3-osainen, 42/45/50cm

Taivaankappaleiden on uskottu vaikuttavan kohtaloon, ja niiden asennoista on luettu tulevaa. Kosmos-korujen ympyrät ja spiraalit, täydellisyyden ja äärettömyyden ikivanhat symbolit, kuvastavat meitä ympäröivää päättymätöntä maailmankaikkeutta, jossa taivaankappaleet vaeltavat, kukin omalla radallaan, kukin omaan tahtiinsa.

Upeassa kaulakorussa kolme hopealevyä sitoutuu yhteen, monesta osasta koostuva kokonaisuus. Valo liikahtelee levyjen ympyröiden pinnoilla kuin toistensa ympärillä pyörivät taivaankappaleet. Siro ketju on lukittavissa 42/45/50 cm mittaiseksi.

Kosmoksen on suunnitellut Antonio Mazzamauro, ja siroista, pienistä levyistä luotuun sarjaan kuuluvat kaksi riipusmallia ja kolme eri kokoista korvakorumallia. Korut on saatavilla sekä hopeisena että pronssisena.  

Tuotenro
3490-38973
Toimittajan tuotenumero
2268774350
85,00 €

Tarkemmat tiedot

Tarkemmat tiedot
KorutyyppiKaulakorut/ketjut
MateriaaliHopea
Rungon väri / tyyppiHopea
TuotemerkkiKalevala

Myymälävarastot

Voit tilata tuotteen haluamaasi myymälään noudettavaksi. Myymälänouto on noudettavissa vasta, kun olet saanut siitä ilmoituksen. Tuotteen saldot vaihtelevat eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida taata. Myymälän hinta voi poiketa verkkokaupan hinnasta.

Copyright 2024 Timanttiset