• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Huomenlahja

Timanttisten valikoimasta löytyy paljon vaihtoehtoja huomenlahjaksi. Muista puolisoasi lahjalla, joka ilahduttaa ja säilyy kauniina muistona yhteisen taipaleen alkamisesta. Voit myös yllättää puolisosi myös Timanttisten lahjakortilla, jolloin hän saa itse valita mieleisen huomenlahjan kattavasta valikoimastamme. Tilaa huomenlahja netistä kätevästi missä oletkin!

Tuotteet 1-30 / 2307

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Huomenlahja on rakkaudenosoitus

Huomenlahja annetaan puolisolle hääyötä seuraavana aamuna. Perinteisesti huomenlahja on ollut sulhasen antama lahja morsiamelle juuri alkaneen avioliiton kunniaksi. Nykypäivänä morsiamet haluavat usein muistaa tuoretta aviomiestään. Huomenlahja on kaunis tapa onnitella puolisoa yhteisen taipaleen alkamisesta.

Ennen vanhaa huomenlahjalla turvattiin vaimon toimeentuloa mahdollisen leskeksi tulon jälkeen. Avio-oikeuden myötä alkuperäinen huomenlahjan tarkoitus menetti merkityksensä, kun puolisot saivat oikeuden toistensa omaisuuteen. Huomenlahja on kuitenkin jäänyt perinteeksi, jolla muistetaan uutta aviopuolisoaan ensimmäisenä yhteisenä aamuna.

Kaunis koru on arvostettu huomenlahja naiselle

Koru on erittäin pidetty ja arvostettu huomenlahja, kun se valitaan ajatuksella. Tässä muutamia vinkkejä ja ehdotuksia sopivien korujen valintaan:

Koruista klassinen helmikaulakoru on ajaton ja elegantti valinta morsiamelle, se sopii käytettäväksi monissa eri tilanteissa arjessa sekä juhlissa. Kultainen tai hopeinen rannekoru on tyylikäs vaihtoehto naiselle. Rannekorun koko ja muoto on hyvä katsoa sopivan morsiamen suosimaan tyyliin.

Pienet timanttikorvakorut ovat ajattomia ja arvokkaita lahjoja morsiamelle. Timanttien suosio on säilynyt vuosisatoja naisten koruissa. Helmikorvakorut toimivat klassisen kauniina naisen korukokoelmassa.

Koruissa tämän hetken suosittuja brändejä ovat Pandora, Kalevala, Lumoava, Romanssi, Brilliant Star ja Toive.

Huomenlahjaksi miehelle hieno kello

Tyylikäs rannekello teräs- tai nahkarannekkeella on upea ja käytännöllinen huomenlahja sulhaselle.

Kronografi on trendikäs rannekello ajanottotoiminnolla. Kellon monimutkaisempi ilme ja toiminnot kiehtovat useimpia tyylistään tarkkoja miehiä.

Valitse lahja sopii puolisosi mieltymyksiin ja on myös laadukas. Lahja, joka kestää aikaa ja käyttöä.

Kelloissa tämän hetken suosittuja brändejä ovat Orient, Seiko, Daniel Wellington.

Kellojen lisäksi suosittuja huomenlahjoja miehille ovat kalvosinnapit ja solmiopidikkeet.

Copyright 2024 Timanttiset