• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Kotimainen myymäläketju

Black Friday

Black Friday

Timanttisilla on nyt Black Week! Black Fridayn aikaan Timanttisilla on mahtavia tarjouksia. Lähes kaikki on -25 % alennuksessa ja osa jopa -50 %. Black Week tarjoukset ovat voimassa 29.11. asti.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Black Week on Timanttisilla 20-29.11. ja verkossa jo 19.11. alkaen. 

Black Fridaytä vietetään joka vuosi amerikkalaisen Thanksgiving eli Kiitospäivän jälkeisenä perjantaina. Vuonna 2020 Black Friday osuu perjantaille 27. marraskuuta. Black Friday on nykyään vuoden suurimpia shoppailusesonkeja ympäri maailman.

Timanttisten Black Friday -tarjouksista löydät tyylikkäät kellot naisille ja miehille. Nyt on hyvä hetki hankkia joululahjat etukäteen. Meiltä löydät halutuimmat kellolahjat, kuten Tommy Hilfiger, Daniel Wellington, Seiko. Älykellot ja sykemittarit ovat myös erikoistarjouksessa. Garmin on saavuttanut suuren suosion kaikissa ikäluokissa.

Pandora on yksi maailman suosituimmista korubrändeistä eikä turhaan. Korut ovat klassisen tyylikkäitä ja elegantisti viimeisteltyjä. Pandoran korut löytyvät nyt Timanttisilta Black Friday alennuksin! Emme ole unohtaneet myöskään suomalaisten kestosuosikkia Kalevala koruja, joka löytyy myös Black Friday tarjouksista. Tutustu Timanttisten kaikkiin korujen Black Friday -tarjouksiin!

 

Copyright 2020 Timanttiset