• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Black Friday 2022

Black Friday 2022

Timanttisilla on nyt Black Week. Lähes kaikki tuotteet ovat -25 %.

Black Week jatkuu 28.11. asti.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Black Friday on kauppojen joulusesongin avauspäivä 

Black Friday on kotoisin Yhdysvalloista, jossa sitä vietetään Kiitospäivän jälkeisenä perjantaina. Se on kauppojen joulusesongin avauspäivä, jolloin tuotteet myydään tarjoushintaan. Suomessakin Black Friday on ollut tuttu ilmiö jo useita vuosia.

Verkkokaupastamme saat todella edullisesti kelloja ja koruja Black Fridayn aikaan. Timanttisten Black Week -tarjouksista löydät tyylikkäät kellot naisille ja miehille. Silloin on hyvä hetki hankkia joululahjat etukäteen. 

Tilaa kellot ja korut ale-hintaan ja toimitamme ne nopeasti ja luotettavasti ilman postikuluja.

Timanttisten parhaimmat Black Friday -tarjoukset

Tutustu kampanjavalikoimaan, poimi parhaat tuotteet ja parhaimmat tarjoukset ostoskoriin ja tilaa ne kätevästi netistä. Toimitamme tuotteet kotiin tai voit noutaa ne myymälästä. Parhaimmat kampanjaan kuuluvien korujen ja tuotteiden alennukset paljastuvat 18.11.2022 mennessä.

Black Friday -alennukset kelloista

Osta itsellesi tai lahjaksi hieno kello valtavasta valikoimastamme. Meiltä löydät halutuimmat kellolahjat, kuten Tommy Hilfiger, Daniel Wellington, Orient, Seiko. Älykellot ja sykemittarit ovat myös erikoistarjouksessa.

Kalevala korujen Black Friday -tarjoukset

Kampanjahintaisiin Kalevala-koruihin olemme valinneet tuotteita suosituista mallistoista kuten Valoisa, Elämän roihu ja Haave. Kalevala Korun Black Friday -tarjouksista löytyy vaihtoehtoja perinteisten korujen ystäville kuin modernimmasta tyylistä pitäville. Näistä ehdit hyvin valita ja ostaa mieleisen joululahjan!

Lumoava korujen Black Friday -tarjoukset

Kampanjahintaisiin Lumoava-koruihin olemme tehneet poimintoja suosituista naisten ja miesten sarjoista kuten Rakkain, Soturi ja Hurma. Lumoavan Black Friday -tarjouksissa on klassisia keltakultaisia koruja sekä nuorekkaita hopea- ja teräskoruja. Löytyykö näistä tarjouksista ehkä pikkujouluasuusi viimeistelty loppusilaus?

Copyright 2023 Timanttiset