• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Black Week 2024

Black Week 2024

Timanttiset Black Weekin on tulossa taas marraskuussa 2024!

Timanttisten Black Weekiä on kannattanut odottaa, sillä silloin pääset hyödyntämään upeat tarjouksemme kelloista ja koruista. Valmistaudu tänä vuonna jouluun hyvissä ajoin, poimi lahjaideoita ja tilaa mieleiset lahjat verkkokaupastamme.

Siirry tarjouksiin klikkaamalla alta.

Black Week -tarjoukset

Black Week on nyt Timanttisilla!

Black Friday on kotoisin Yhdysvalloista, jossa sitä vietetään Kiitospäivän jälkeisenä perjantaina. Se on kauppojen joulusesongin avauspäivä, jolloin tuotteet myydään tarjoushintaan. Suomessakin Black Friday on ollut tuttu ilmiö jo useita vuosia.

Verkkokaupastamme saat todella edullisesti kelloja ja koruja Black Fridayn aikaan. Timanttisten Black Week -tarjouksista löydät tyylikkäät kellot naisille ja miehille. Silloin on hyvä hetki hankkia joululahjat etukäteen. 

Tilaa kellot ja korut ale-hintaan ja toimitamme ne nopeasti ja luotettavasti ilman postikuluja.

Timanttisten parhaat Black Week -tarjoukset

Black Weekin aikana pääset tekemään löytöjä laadukkaista ja tunnetuista merkkituotteista ja hyödyntämään parhaat tarjoukset.

Koristaudu upeilla koruilla pikkujouluihin tai anna koru joululahjaksi. Meillä on upeat tarjoukset kaulakoruista, korvakoruista, rannekoruista ja sormuksista. Pandora on yksi maailman suosituimmista korubrändeistä eikä turhaan. Korut ovat klassisen tyylikkäitä ja elegantisti viimeisteltyjä. Pandoran korut löytyvät nyt Timanttisilta Black Friday -alennuksin! Emme ole unohtaneet myöskään suomalaisten kestosuosikkia Kalevala koruja sekä Lumoava koruja, jotka löytyvät myös Black Friday -tarjouksista.

Black Week alennukset kelloista

Black Week -alennukset kelloista

Osta itsellesi tai lahjaksi hieno kello valtavasta valikoimastamme. Meiltä löydät halutuimmat kellolahjat, kuten Tommy Hilfiger, Daniel Wellington, Orient, Seiko. Älykellot ja sykemittarit ovat myös erikoistarjouksessa.

Kalevala korut Black Week

Kalevala korut Black Week -tarjoukset

Kampanjahintaisiin Kalevala-koruihin olemme valinneet tuotteita suosituista mallistoista kuten Valoisa, Haave ja Elämän roihu. Kalevala Korun Black Week -tarjouksista löytyy vaihtoehtoja perinteisten korujen ystäville kuin modernimmasta tyylistä pitäville.

Lumoava korut Black Week tarjoukset

Pandora korut Black Week -tarjoukset

Kampanjahintaisiin Pandora-koruihin olemme tehneet poimintoja suosituista heloista. Pandoran Black Week -tarjouksissa on hopeisia ja kullattuja heloja sekä ketjuja.

Copyright 2024 Timanttiset