• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Black Week 2022

Black Week 2022

Timanttisten Black Weekiä kannattaa odottaa, sillä silloin pääset hyödyntämään upeat tarjouksemme kelloista ja koruista. Valmistaudu tänä vuonna jouluun hyvissä ajoin, poimi lahjaideoita ja tilaa mieleiset lahjat verkkokaupastamme.
Black Week on tänä vuonna 18-28.11.

Black Week -tarjoukset

Black Week on nyt Timanttisilla; lähes kaikki tuotteet -25 %.

Black Friday on kotoisin Yhdysvalloista, jossa sitä vietetään Kiitospäivän jälkeisenä perjantaina. Se on kauppojen joulusesongin avauspäivä, jolloin tuotteet myydään tarjoushintaan. Suomessakin Black Friday on ollut tuttu ilmiö jo useita vuosia.

Verkkokaupastamme saat todella edullisesti kelloja ja koruja Black Fridayn aikaan. Timanttisten Black Week -tarjouksista löydät tyylikkäät kellot naisille ja miehille. Silloin on hyvä hetki hankkia joululahjat etukäteen. 

Tilaa kellot ja korut ale-hintaan ja toimitamme ne nopeasti ja luotettavasti ilman postikuluja.

  1. Brilliant Star timanttisormus valkokulta MSD0484EG
    Brilliant Star timanttisormus valkokulta MSD0484EG Valkokultainen Brilliant Star -s...
    Alkaen 525,00 €

Timanttisten parhaat Black Week -tarjoukset

Black Weekin aikana pääset tekemään löytöjä laadukkaista ja tunnetuista merkkituotteista ja hyödyntämään parhaat tarjoukset.

Koristaudu upeilla koruilla pikkujouluihin tai anna koru joululahjaksi. Meillä on upeat tarjoukset kaulakoruista, korvakoruista, rannekoruista ja sormuksista. Pandora on yksi maailman suosituimmista korubrändeistä eikä turhaan. Korut ovat klassisen tyylikkäitä ja elegantisti viimeisteltyjä. Pandoran korut löytyvät nyt Timanttisilta Black Friday -alennuksin! Emme ole unohtaneet myöskään suomalaisten kestosuosikkia Kalevala koruja sekä Lumoava koruja, jotka löytyvät myös Black Friday -tarjouksista.

Black Week alennukset kelloista

Black Week -alennukset kelloista

Osta itsellesi tai lahjaksi hieno kello valtavasta valikoimastamme. Meiltä löydät halutuimmat kellolahjat, kuten Tommy Hilfiger, Daniel Wellington, Orient, Seiko. Älykellot ja sykemittarit ovat myös erikoistarjouksessa.

Kalevala korut Black Week

Kalevala korut Black Week -tarjoukset

Kampanjahintaisiin Kalevala-koruihin olemme valinneet tuotteita suosituista mallistoista kuten Valoisa, Haave ja Elämän roihu. Kalevala Korun Black Week -tarjouksista löytyy vaihtoehtoja perinteisten korujen ystäville kuin modernimmasta tyylistä pitäville.

Lumoava korut Black Week tarjoukset

Lumoava korut Black Week -tarjoukset

Kampanjahintaisiin Lumoava-koruihin olemme tehneet poimintoja suosituista naisten ja miesten mallistoista kuten Rakkain, Soturi, Daisy ja Hurma. Lumoavan Black Week -tarjouksissa on niin klassisia keltakultaisia koruja kuin nuorekkaita hopea- ja teräskoruja.

Copyright 2023 Timanttiset