Kello ja Kulta Jokinen Oy

Timanttiset on kotimainen, yrittäjien omistama, valtakunnallinen kello- ja korualan myymäläketju. Kauppiasyrittäjiä on 11 kpl ja he omistavat yli 50 myymälää kautta maan.

Vuonna 1924 nuori kelloseppä Eino Jokinen saapui Saloon. Hän meni töihin Kelloliike Pesoselle ja pian kypsyi päätös oman yrityksen perustamisesta. Liike avattiin asemakadulle vuonna 1932. Aluksi liiketoiminta oli hyvin pientä ja lähes kaikki liikevaihto tuli kellon korjauksista. Myytävää tavaraa oli varastossa vähän, ehkä vain yksi herätyskello ja kun se myytiin ostettiin tilalle 2 uutta ja niin se varasto hiljalleen kasvoi.

Liikkeen henkilökunta kasvoi tasaisesti ja toiminta laajeni. Yritykseen toimintaan osallistui koko perhe, Einon vaimo Elna, kellosepäksi itsensä kouluttanut poika Veikko ja tytär Pirkko. Liike muutti nykyiseen paikkaansa Turuntie 10:een vuonna 1969 ja laajensi tilojaan vuonna 1982. Veikko Jokinen veti pitkään perheyhtiötä ja mukaan tuli 1993 kolmannessa polvessa Vesa Jokinen, joka tänä päivänä on yrityksen johdossa.

Yritys avasi uuden myymälän Kello ja Kulta Plazan Kauppakeskus Plazaan vuonna 1992. Kun Kauppakeskus Plazan laajennusosa valmistui syksyllä 2006, laajentui samalla Plazan liike 200 neliön kokoiseksi täyden palvelun kulta-, kello- ja lahjatavaraliikkeeksi. Lokakuussa 2007 avasimme liikkeen Lohjan juuri valmistuneeseen Prismakeskukseen. Elokuussa 2013 starttasi Loimaan myymälämme paikallisessa Prismakeskuksessa. Turun Hansakorttelissa aukesi myymälämme helmikuussa 2018.

Nykyään Kello ja Kulta Jokinen on Salon ja Lohjan johtava kello ja kultasepän yritys. Työntekijöitä viidessä toimipisteessä on yhteensä 33. Tuotevalikoima on hyvin laaja, päätuoteryhmät ovat kellot, korut ja hopeatavarat. Valikoimista löytyvät monet kotimaiset ja ulkomaiset merkkituottet, kuten Kalevala Koru, Nomination, Daniel Wellington, Esprit, Omega, Tag Heuer, Guess ja moni muu. Yritys kuuluu Osuuskunta Timanttiset osto- ja markkinointiketjuun, joka on Suomen suurin alallaan. Sen avulla Kello ja Kulta Jokinen pystyy myymään parhaita merkkitavaroita kilpailukykyiseen hintaan.

Yritys tarjoaa asiakkailleen kellosepän, kultasepän, käsikaivertajan ja konekaivertajan palveluja. Kaupankäynti on muuttunut paljon 80:ssä vuodessa, mutta perusta on yhä sama, tarjota asiakkaille parasta mahdollista palvelua…

Ajankohtaista

Palvelut
Uutinen