• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Huawei miesten kello 55028468

Ø46mm,syke,titaani, kumi, safiiri,Odin

Huawein huippu-uutuus Watch GT 3 Pro Titanium on viimeistelty ja tyylikäs urheilijan luottokumppani. Titaanirunko, safiirilasi sekä fluoroelastomeeriranneke tekevät kellosta kestävän, ja tuhansien eri kellotaulujen avulla saat siitä myös juuri sinun näköisesi. 

Kellosta löytyvät kaikki älykellon perustoiminnot tämän hetken huippuun hiottuina. Seuraat helposti unen laatua ja tunnistat mahdollisia uneen liittyviä ongelmia. Kello pitää myös silmällä muun muassa sykettä, veren happisaturaatiota sekä stressitasoja. Laite on täynnä käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten musiikin toisto, ääniavustaja, sykkeen seuranta, Bluetooth-puhelut, älykkäät ilmoitukset, GPS ja langaton lataus. Pikalatauksella saat ladattua 25% akkua vain 10 minuutissa. 

Perustoimintojen lisäksi kelloon on pakattu erityisesti golffareille suunnattuja ominaisuuksia, ja yli 100 erilaista harjoitustilaa. Akun kesto on noin 14 päivää, ja kovallakin käytöllä jopa 8 päivää. Akku jaksaa mukana myös ultralajeissa: kello seuraa urheilusuoritusta jopa 30 tuntia putkeen GPS:n kanssa. 

Toimitus suoraan maahantuojalta.

Ohjeet Huawei-kellojen liittämiseen eri laitteiden kanssa: https://www.timanttiset.fi/media/wysiwyg/Timanttiset/Kayttohjeet/HUAWEI_-_How_to_pair.pdf

 

Tuotenro
0245-11462
Toimittajan tuotenumero
55028468
329,00 €

Tarkemmat tiedot

Tarkemmat tiedot
MateriaaliTitaani
Rungon väri / tyyppiHarmaa
Vesitiiviys50M vesisuojattu
Kuoren halkaisija43 mm >
OminaisuudetÄlykello
LasiSafiirilasi
Kuoren muotoPyöreä
TuotemerkkiHuawei

Myymälävarastot

Voit tilata tuotteen haluamaasi myymälään noudettavaksi. Myymälänouto on noudettavissa vasta, kun olet saanut siitä ilmoituksen. Tuotteen saldot vaihtelevat eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida taata. Myymälän hinta voi poiketa verkkokaupan hinnasta.

Yksityiskohdat

Sukella turvallisempiin vesiin
Kellossa on IP68- ja 5 ATM –vedenkestävyysluokitukset ja se kestää jopa huimat 200 vedenpainesykliä, sen johdosta kello tukee vapaasukellusta jopa 30 metrin syvyyteen saakka. Kello näyttää sukellustiedot reaaliajassa, mukaan lukien sukellusten keston ja syvyyskäyrän. Apnea-harjoitustila tallentaa sykkeesi, hengityksen pidätyksen keston ja pallean supistumisen alkamisajan, mikä auttaa kehittämään hengityksen pidätyskykyäsi.

[Kestävä akku ja pikalataus
Pitkä akunkesto ja nopeat lataus ominaisuudet tekevät laitteen päivittäisestä käytöstä vaivatonta. Akun kesto on normaali käytöllä jopa 14 päivää ja pikalatauksen ansiosta saat ladattua 25 % akkua vain 10 minuutissa.

Golf ja yli 100 muuta harjoitustilaa
Valittavana on laaja valikoima erilaisia urheilulajeja kuten juoksu, pyöräily, vuorikiipeily, sisäuinti, hiihto ja monia muita. Kello tarjoaa dataan perustuvat juoksukykymittarit, mukaan lukien juoksukykyindeksi, harjoituspaine ja harjoituskuormitus. Kattavan lajivalikoiman viimeistelee golf ja näin ollen kello tarjoaakin käyttäjälleen Driving Range-tilan joka seuraa swingiä viimeistä yksityiskohtaa myöten.

Älykello, joka välittää
HUAWEI WATCH GT 3 Pro pitää sisällään tärkeitä terveyden seurannan indikaattoreita kuten tarkka sykkeen seuranta, veren happisaturaation mittaus, unen seuranta sekä stressitason mittaus. Tämän lisäksi se tarjoaa tieteellistä harjoitusopastusta, mukaan lukien älykäs juoksuvalmentaja, juoksukurssit, kurssin mukauttaminen, harjoitusten automaattinen keskeytys ja paljon muuta.

Tekniset tiedot: 

- Mitat: K x L x S: 46.6 mm x 46.6 mm x 10.9 mm, 10.9 mm on ohuimman osan korkeus (pinnasta kellon takakoteloon, anturialuetta lukuun ottamatta).
- Paino: Noin 54 grammaa (ilman ranneketta)
- Rakenne: Titaanikomposiitti + keraaminen kehys + safiirilasinäyttö
- Ranneke: Leveys: 22 mm; ranteen ympärysmitta: 140–210 mm
- Näyttö: Koko: 1.43 tuumaa; AMOLED-värinen pyöreä näyttö; koko näytön kosketustoiminnot (mukaan lukien pyyhkäisy ylös, alas, vasemmalle ja oikealle, koskettaminen ja koskettaminen & pitäminen)
- Resoluutio: 466 x 466, PPI 326
- Näyttö päällä-tila: Nosta-ja-herätä, paina-ja-herätä
- Akun kapasiteetti: 530 mAh
- Akun tyyppi: Litiumpolymeeriakku
- Latausportti: Langaton lataus
- Latausteline: Langaton latausteline
- Latausaika: ≤ 85 minuuttia (lämpötilan ollessa 25°C)
- Teoreettinen käyttöaika: 14 päivän akunkesto tyypillisessä käytössä (todellinen akunkesto riippuu käyttäjän käyttötottumuksista)
- Muisti: 4 GB
- Bluetooth taajuus: Bluetooth 5.2, tukee BLE/BR/EDR
- Sensorit: Kiihtyvyys-, gyroskooppi-, magnetometri-, optinen syke-, barometri- ja lämpötila-anturi
- NFC: Tuettu
- GPS: Kaksikaistainen viiden järjestelmän paikannus
- Moottori: Lineaarinen moottori
- Mikrofoni: Tuettu
- Kaiutin: Tuettu
- Painikkeet: Virtapainike, toimintopainike, tuki toiminnoille, kuten kellon kruunun painaminen ja pitäminen sekä pyörittäminen
- Vedenkestoluokitus: 5 ATM
- Käyttölämpötila: -20°C – +45°C
- Kosteus: 5% – 95% (ei kondensaatiota)

Copyright 2024 Timanttiset