• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Garmin Vivomove Sport 010-02566-02

Ø40, cocoa peach, gold, silikoni

Garmin Vivomove Sport 010-02566-02 on uuden sukupolven hybridiälykello. Cocoa Peach Gold –mallin 40mm kuori kehystää klassista, analogista viisarinäyttöä, josta näet kellonajan yhdellä vilkaisulla. Huippuluokan älyominaisuudet kätkeytyvät tämän taakse: kellossa on helppokäyttöinen kaksoiskosketusnäyttö, ja kun yhdistät kellon puhelimeesi, saat kaikki haluamasi tärkeät ilmoitukset suoraan ranteeseesi.

Käytännöllinen arjen kumppani on myös apuna kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin seuraajana ja parantajana. Vivomove Sport –malliin on päivitetty Garmin-kellojen hyvinvointiominaisuudet kuten Pulse Ox –happisaturaatioseuranta, Body Battery –energiatasonseuranta, sekä unen- ja stressitason seuranta. Vivomove Sport seuraa hyvinvointiasi kellon ympäri, ja auttaa tunnistamaan esimerkiksi stressaavat tilanteet. Kellossa on mukana 14 sisäänrakennettua urheilulajia, joiden avulla voit liikkua monipuolisesti.

Vivomove Sport laskee niin askeleet, kalorit kuin tehominuutitkin, ja auttaa palautumaan päivän kiireistä. GPS-yhteyden avulla pysyt kartalla myös ulkoliikunnassa, ja kello on materiaaliensa puolesta hyvin kestävä. Muovista valmistettuun runkoon on yhdistetty miellyttävä silikoniranneke: materiaaliensa ansiosta Vivomove Sport on myös kevyt!

Hillitty värimaailma ja ulkomuoto luovat tyylikkään kokonaisuuden, joka sopii käytettäväksi yhtä hyvin työssä kuin vapaa-ajallakin. Sopiipa kello myös hieman juhlavampiinkiin tilaisuuksiin, ja pitää sinut yhteyden päässä tilanteissa, jolloin puhelinta ei pääse tarkistamaan.

Trendikkään ja laadukkaan Garmin Vivomove Sportin kanssa pysyt aktiivisena ja rauhallisena. Kestävä akku toimii yhdellä latauksella jopa viisi päivää, ja tämän päälle kellotilassa parhaimmillaan viikon.

Tuotenro
0145-11375
Toimittajan tuotenumero
010-02566-02
207,00 €

Tarkemmat tiedot

Tarkemmat tiedot
MateriaaliMuovi
Rungon väri / tyyppiRuskea
Taulun väriRuskea
Vesitiiviys50M vesisuojattu
Kuoren halkaisija38-42 mm
OminaisuudetÄlykello
LasiMineraalilasi
Kuoren muotoPyöreä
TuotemerkkiGarmin

Myymälävarastot

Voit tilata tuotteen haluamaasi myymälään noudettavaksi. Myymälänouto on noudettavissa vasta, kun olet saanut siitä ilmoituksen. Tuotteen saldot vaihtelevat eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida taata. Myymälän hinta voi poiketa verkkokaupan hinnasta.

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet:

• Kaksi erillistä näyttöä, joista toinen kätketty kosketusnäyttö älykellotoiminnoille

• Hillitty, moneen tilanteeseen sopiva värimaailma

• Rannesykemittaus

• Esiladatut urheilusovellukset: Voimaharjoittelu, cardio-, crosstrainer-, stepperitreeni, jooga, juoksu, pyöräily, ja allasuinti

• Kuntotason seuranta

• Hyvinvoinnin seuranta 24/7 (Pulse Ox, Body Battery, hengitysrytmi, nesteytys, unitiedot, syke, stressitasot ja kuukautiskierto)

• Älykkäät puhelinilmoitukset suoraan kelloon (iOS ja Android). Vastaus tekstiviestitse (vain Android)

• Kello on yhdistettävissä yhteensopivan älypuhelimen GPS-yhteyteen

• Langattomat yhteydet: BLUETOOTH® ja ANT+

Garmin-laitteet eivät ole yhteensopivia Huawei-älypuhelinten kanssa. Puhelin sekä laite saattavat toimia yhdessä, mutta voivat vaatia säännöllistä Bluetooth-vianetsintää.

Copyright 2024 Timanttiset