• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Kotimainen myymäläketju

Garmin Marq Marq kello 010-02395-00

Garmin MARQ -tuoteperheen täydennys MARQ Golfer on monipuolinen ja nykyaikainen älykello, josta löytyy kaikki Fenix 6X -sarjan kelloille tyypilliset älyominaisuudet, karttatuet, virransäästötyökalut ja valtava määrä multisport-toimintoja. MARQ Golfer on suunniteltu erityisesti golffaajille, sillä toiminnoista löytyy ennennäkemättömiä apuvälineitä golftaitojen kehittämiseen. Kaikki nämä huikeat toiminnot on yhdistetty tyylikkääseen ja kestävään kokonaisuuteen! Virtuaalinen mailapoisa huomioi tuulen suunnan ja nopeuden sekä ehdottaa mailaa aiempaan dataan perustuen. Yli 41 000 esiladattua varillistä courseview -karttaa. Estenäkymätoiminnolla voit selata esteitä kartassa ja näet kaikki keskeiset etäisyystiedot. Mukana tulevilla Approach CT10 -antureilla saat käyttöösi valtavasti lisää seurantaominaisuuksia, kuten sijainnin, etäisyydet ja mailan tyypin. PlaysLike -etäisyys komensoi lyöntejä ylä- ja alamäkeen säätämällä matkoja. Viheriönäkymässä pystyt katsomaan toselliden suunnan sijannistasi kentällä ja voit varmistaa mittaustarkkuuden siirtämällä lipun sijaintia greenillä. Voit myös tarkistaa viheriön etu- ja takareunan sekä keskikohdan nopeasti kellostasi. Pinpointer -työkalu ilmoittaa lipun suunnan, jotta voit suorittaa lyönnin mahdollisimman tarkasti. Pariliittämällä kellon Garmin Golf -sovellukseen, saat käyttöösi lyöntien parannusanalytiikkaa, jotta voit kehittää taitojasi! Laitteen mukaan tulee 3kpl Garmin Approach CT10 -antureita, joilla saat tarkan automaattisen mailan seurantajärjestelmän. Asennettuna mittaa kaikkien mailojen lyöntejä, myös puttauksia ja lähilyöntejä.
Tuotenro
0245-11346
Toimittajan tuotenumero
010-02395-00
1 949,00 €

Tarkemmat tiedot

Tarkemmat tiedot
Kiven tyyppiEi kiveä
MateriaaliKeramiikka, Titaani
Rungon väri / tyyppiTitaani
Vesitiiviys100M vesitiivis
KoneistoDigitaali (kvartsi)
Kuoren halkaisija43 mm >
OminaisuudetAjanotto, Aktiivisuusranneke, Digitaalinäyttö, Kompassi, Sykemittaus, GPS, Älykello
LasiSafiirilasi
Kuoren muotoPyöreä
TuotemerkkiGarmin Marq

Myymälävarastot

Voit tilata tuotteen mihin tahansa myymälään noudettavaksi, vaikka sitä ei olisi kyseisen myymälän varastossa. Myymälänouto ei ole noudettavissa välittömästi. Voit noutaa tilauksesi, kun saat ilmoituksen ja noutokoodin sähköpostitse/tekstiviestillä.

Yksityiskohdat

Valtuutetut jälleenmyyjät LAHTI: Lahden Kellokeskus, Aleksanterinkatu 25, LAPPEENRANTA: Suomen Kultakello, Kauppakatu 32, OULU: Oulun Koru, Kirkkokatu 19, SAVONLINNA: Kulta-Center Jokela, Olavinkatu 53.
Copyright 2020 Timanttiset