• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Garmin Marq MARQ Expedit miesten kello 010-02006-13

MARQ™ Expedition -kello kannustaa huippusuorituksiin sekä vuorikiipeilijöitä että heistä inspiraationsa saavia. Missään muussa modernissa, ylellisessä kellossa ei ole vastaavia nerokkaita ominaisuuksia, kuten topografisia karttoja ja reaaliaikaisia nousutietoja. Jos seikkailusi vievät sinut todella korkealle, pulssioksimetri1 tarkkailee veren happisaturaatiota. Kiinteät ABC-navigointianturit ja kaiverrettu 360-asteen kompassikehys pitävät sinut informoituna joka tilanteessa . Italialaisesta lehmännahasta valmistettu ranneke patinoituu kauniisti tyyliäsi korostaen. Upeat detaljit, kuten tuotemerkin tunnus ja vahvat ompeleet, ilmentävät laatua ja kestävyyttä. Voit siis seistä maailman huipulla kädessäsi kello, joka on luotu sinua ja ainutlaatuisia hetkiä varten. MARQ™ sarjan kellot myynti, ja verkkokaupan toimitukset, ainoastaan valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.
Tuotenro
0245-10049
Toimittajan tuotenumero
010-02006-13
1 850,00 €

Tarkemmat tiedot

Tarkemmat tiedot
Kiven tyyppiEi kiveä
MateriaaliTitaani
Rungon väri / tyyppiTitaani
Vesitiiviys100M vesitiivis
KoneistoDigitaali (kvartsi)
Kuoren halkaisija43 mm >
OminaisuudetAjanotto, Aktiivisuusranneke, Digitaalinäyttö, GPS, Kompassi, Päivyri, Sykemittaus, Älykello
LasiSafiirilasi
Kuoren muotoPyöreä
TuotemerkkiGarmin Marq
Myyntieräkpl

Myymälävarastot

Voit tilata tuotteen haluamaasi myymälään noudettavaksi. Myymälänouto on noudettavissa vasta, kun olet saanut siitä ilmoituksen. Tuotteen saldot vaihtelevat eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida taata. Myymälän hinta voi poiketa verkkokaupan hinnasta.

Yksityiskohdat

Valtuutetut jälleenmyyjät LAHTI: Lahden Kellokeskus, Aleksanterinkatu 25, LAPPEENRANTA: Suomen Kultakello, Kauppakatu 32, OULU: Oulun Koru, Kirkkokatu 19, SAVONLINNA: Kulta-Center Jokela, Olavinkatu 53.
Copyright 2024 Timanttiset