• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Garmin Marq MARQ Driver kello 010-02006-01

MARQ™ Driver kannustaa yhä parempiin tuloksia sekä ennätysten rikkojia että heistä inspiraationsa saavia. Se on moderni, ylellinen kello, joka on täynnä nerokkaita ominaisuuksia, kuten yli 250 esiladattua kilparataa ympäri maailmaa. Kehyksen takometri kertoo, että nautit vauhdista. Automaattinen väliaika ja reaaliaikaiset aikamuutokset pitävät kirjaa äärimmäisistä suorituksistasi. Tyylikäs ja ilmava titaaniranneke kestää vaivatta kovimmissakin kisoissa. Sinulla on kädessäsi ensimmäinen voittajille tarkoitettu kello, jonka keraaminen kehys on DLC (Diamond-Like Carbon) -pinnoitettu. MARQ™ sarjan kellot myynti, ja verkkokaupan toimitukset, ainoastaan valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.
Tuotenro
0245-10046
Toimittajan tuotenumero
010-02006-01
Tarjoushinta 2 517,00 € Normaalihinta 2 650,00 €

Tarkemmat tiedot

Tarkemmat tiedot
Kiven tyyppiEi kiveä
MateriaaliKeramiikka, Titaani
Rungon väri / tyyppiMusta, Titaani
Vesitiiviys100M vesitiivis
KoneistoDigitaali (kvartsi)
Kuoren halkaisija43 mm >
OminaisuudetAjanotto, Aktiivisuusranneke, Digitaalinäyttö, GPS, Kompassi, Sykemittaus, Älykello
LasiSafiirilasi
Kuoren muotoPyöreä
TuotemerkkiGarmin Marq
Myyntieräkpl

Myymälävarastot

Voit tilata tuotteen haluamaasi myymälään noudettavaksi. Myymälänouto on noudettavissa vasta, kun olet saanut siitä ilmoituksen. Tuotteen saldot vaihtelevat eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida taata. Myymälän hinta voi poiketa verkkokaupan hinnasta.

Yksityiskohdat

Valtuutetut jälleenmyyjät LAHTI: Lahden Kellokeskus, Aleksanterinkatu 25, LAPPEENRANTA: Suomen Kultakello, Kauppakatu 32, OULU: Oulun Koru, Kirkkokatu 19, SAVONLINNA: Kulta-Center Jokela, Olavinkatu 53.
Copyright 2024 Timanttiset