• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Garmin Marq MARQ Commander kello 010-02006-10

Ylellinen ja moderni MARQ Commander -älykello, jossa sisäänrakennetut TOPOActive Europe -kartat ja taktiset ominaisuudet. Näyttävä kokonaisuus, jossa pitkälle kehitetyt toiminnot on pakattu kestävään ja tyylikkääseen kuoreen. MARQ Commander on mattapintainen kestävällä DLC (Diamond-Like Carbon) -pinnoitteella varusteltu titaanirunkoinen malli, jossa UTC -merkinnät antavat täsmällistä ajanottoa ja synkronointia. Kellomallista löytyy kolmivärinen jakardikudottu kelloranneke. GPS-kaksoiskoordinaatit ja valmiit TopoActive Europe -kartat. Taktiset toiminnot, kuten yhteensopivuus pimeälasien kanssa ja Jumpmaster -toiminnot. ClimbPro -suunnittelutyökalu, joka antaa reaaliaikaiset tiedot noudujen kaltevuudesta, etäisyyksistä ja nousun määrän. Syke: Sykkeenmittaus suoraan ranteesta. Älykkäät ilmoitukset: Vastaanottaa ilmoitukset sähköpostista, viesteistä, puheluista ja hälytyksistä. Musiikki: Laitteesta löytyy oma muisti, joten voit tallentaa jopa 2000 kappaletta. Suoratoistomusiikkisovelluksilla voit kuunnella musiikkia Spotifyn ja Deezerin kautta. Garmin Pay: Laitteeseen saatavilla lähimaksuominaisuus. Stressitason mittaus: Laite seuraa sykevaihtelua ja laskee arvion stressitasostasi. Sovellukset: Laitteeseen saatavilla ladattavia sovelluksia sekä suoritusprofiileja. Pulse Ox: Pulssioksimetri näyttää, kuinka kehosi happisaturaatio mukautuu korkeisiin paikkoihin. Suorituskykymittaus, kuten maksimaalinen hapenottokyky ja palautumisohjaus. GNSS: Laite käyttää useita eri satelliittijärjestelmiäö saadakseen mahdollisimman tarkan paikannuksen. (GPS, GLONASS ja Galileo) ABC-anturit: Korkeusmittari, ilmanpainemittari ja kolmiakselinen sähköinen kompassi. Connect IQ: Voit muokata kelloasi ladattavien kellotaulujen, tietokenttien ja sovelluksien avulla. Akku: Ladattava litiumakku kestää jopa 12 päivää älykellotilassa, 28 tuntia GPS-tilassa, 48 tuntia UltraTrac™-tilassa ja 9 tuntia GPS-tilassa, musiikkiominaisuus aktivoituna.
Tuotenro
0245-11323
Toimittajan tuotenumero
010-02006-10
Tarjoushinta 1 739,00 € Normaalihinta 2 050,00 €

Tarkemmat tiedot

Tarkemmat tiedot
Kiven tyyppiEi kiveä
MateriaaliTitaani
Rungon väri / tyyppiTitaani
Vesitiiviys100M vesitiivis
KoneistoDigitaali (kvartsi)
Kuoren halkaisija43 mm >
OminaisuudetAjanotto, Aktiivisuusranneke, Digitaalinäyttö, GPS, Kompassi, Sykemittaus, Älykello
LasiSafiirilasi
Kuoren muotoPyöreä
TuotemerkkiGarmin Marq
Myyntieräkpl

Myymälävarastot

Voit tilata tuotteen haluamaasi myymälään noudettavaksi. Myymälänouto on noudettavissa vasta, kun olet saanut siitä ilmoituksen. Tuotteen saldot vaihtelevat eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida taata. Myymälän hinta voi poiketa verkkokaupan hinnasta.

Yksityiskohdat

Valtuutetut jälleenmyyjät LAHTI: Lahden Kellokeskus, Aleksanterinkatu 25, LAPPEENRANTA: Suomen Kultakello, Kauppakatu 32, OULU: Oulun Koru, Kirkkokatu 19, SAVONLINNA: Kulta-Center Jokela, Olavinkatu 53.
Copyright 2024 Timanttiset