Triwa

Triwa on Tukholmasta lähtöisin oleva kellovalmistaja/ merkki joka on perustettu vuonna 2007. Kaikki TRIWA kellot on toteutettu yhteistyössä eri alojen taiteilijoiden kanssa, siksi TRIWA kellot edustavatkin viimeisimpiä trendejä kellomaailmassa. Kaikki TRIWA kellot ovat unisex kelloja ja siksi niistä voi valita parhaiten omaa tyyliään kuvastavan kellon.

Kellojen ranteissa oleva nahka on kasviparkittua ja ympäristöystävällisesti valmistettua nahkaa Tärnsjö Garveri‐nimiseltä Ruotsalaiselta tuottajalta, jonka työstämät nahat tulevat ruotsalaisilta pientiloilta. Nahassa on kaunis pinta, joka vanhetessaan säilyttää laatunsa ja tyylikkään ulkonäkönsä ja se on kestävyydeltään todella korkealaatuista. Kaikki kellot ovat terästä ja 100m vesitiiviitä

"When something gets old and conservative it becomes predictable. To transform and adapt is a law of nature. That’s why we named ourselves TRIWA – Transforming the Industry of Watches. Forget golf, Formula1, moon landings and status symbols. Our inspiration comes from the everchanging world we live in,especially from contemporary art and design."

Rajaa tuotteita

Yhteensä 0 tuotetta

Ei hakutuloksia

Valituilla hakuehdoilla ei löytynyt tuotteita.