Polar

HUIPPULUOKAN GPS-MULTISPORT-URHEILUKELLO MONILAJI- JA TRIATHLON-TREENAUKSEEN
HARJOITTELE ÄLYKKÄÄMMIN JA LÖYDÄ SISÄINEN VOITTAJASI KÄYTTÄMÄLLÄ HUIPPULUOKAN MULTISPORT-URHEILUKELLOA. POLAR VANTAGE V ON SUUNNITELTU AMMATTIURHEILIJOILLE – JA KAIKILLE, JOTKA TREENAAVAT KUIN AMMATTILAISET. JOS ETSIT UUSINTA TEKNOLOGIAA HYÖDYNTÄVÄÄ, VEDENPITÄVÄÄ HARJOITTELUKUMPPANIA TRIATHLON- TAI MARATONTREENEIHIN, POLAR VANTAGE V ON TÄYDELLINEN VALINTA. Lue lisää tästä.

UUSINTA URHEILUTEKNOLOGIAA
Uusinta teknologiaa hyödyntävä Polar Vantage V antaa sinulle kaiken sen harjoitusdatan, jotka tarvitset voidaksesi maksimoida suorituksesi.
RANNESYKKEENMITTAUKSEN UUSI SUKUPOLVI
Uusi Polar Precision Prime™ -yhdistelmäanturiteknologia seuraa sykettä tarkasti haastavimmissakin olosuhteissa.
Polar Vantage V käyttää sykkeenmittauksessa uuden sukupolven Polar Precision Prime -yhdistelmäanturiteknologiaa. Tämä optisen sykkeenmittauksen ja ihokosketusmittauksen yhdistävä innovaatio varmistaa mittauksen luotettavuuden sulkemalla sykesignaalia häiritsevät liikkeet mittauksen ulkopuolelle. Näin urheilukello pystyy mittaamaan sykkeen tarkasti haastavimmissakin treeneissä ja olosuhteissa.
SEURAA JUOKSUTEHOASI
Polar Vantage V mittaa juoksutehon suoraan ranteesta – ylimääräisiä juoksusensoreita ei tarvita. Juoksuteho täydentää sykkeenmittausta ja auttaa seuraamaan myös juoksun ulkoista kuormitusta. Teho reagoi intensiteetin muutoksiin nopeammin kuin syke, joten juoksuteho on hyvä mittari intervalliharjoituksissa ja ylämäkijuoksussa. Voit käyttää sitä myös tasaisen kuormitustason ylläpitämiseen esimerkiksi juoksukilpailussa. Polarin omalla algoritmilla tehtävä laskenta perustuu GPS-lukemiin ja ilmanpainemittarin antamiin tietoihin.  Polar Vantage V laskee juoksutehon avulla lihaskuormituksen eli kuormituksen, joka kohdistuu niveliin sekä tuki- ja liikuntaelimistöön kunkin harjoituskerran aikana.
OPTIMOI HARJOITTELUSI
Jos haluat harjoitella ammattilaisen tavoin, sinun täytyy myös palautua ammattilaisen tavoin. Polar Vantage V:n ainutlaatuinen kuormituksen ja palautumisen seurantaratkaisu auttaa löytämään oikean tasapainon harjoittelun ja levon välillä sekä välttymään vammoilta.
NÄE HARJOITUKSEN VAIKUTUKSET
Uusi Training Load Pro™ antaa kattavan kuvan siitä, miten treenit rasittavat kehoasi eri tavoin.
ESTÄ LIIKAHARJOITTELU JA VAMMAT
Näe, onko kehosi valmis treeniin, ja saa palautumiseen liittyvää palautetta Recovery Pro™:n avulla.
ENEMMÄN KUIN PELKKÄ URHEILUKELLO
Kun treenaat Polar Vantage V:n kanssa, saat käyttöösi koko monipuolisen Polar-ekosysteemin. Polar Flow -sovelluksessa kaikki treenitietosi ovat kätevästi käytettävissäsi yhdessä paikassa. Voit myös synkronoida treenitietosi automaattisesti muihin palveluihin, kuten Stravaan tai TrainingPeaksiin.
HUIPPUTASON TREENIALUSTA
Kattavien harjoittelun suunnittelu- ja analysointityökalujen, automaattisen harjoittelupäiväkirjan, etenemisraporttien ja monien muiden ominaisuuksien avulla Polar Flow auttaa sinua saavuttamaan kaikki harjoittelutavoitteesi.
ILMAINEN KUNTOILUSOVELLUS POLAR-TUOTTEILLE
Polar Flow on kuntoilusovellus ja treenipäiväkirja netissä. Kun tiedot harjoittelustasi, aktiivisuudestasi ja nukkumisestasi ovat verkossa, pystyt helposti seuraamaan harjoitteluasi, analysoimaan edistymistäsi ja parantamaan tuloksiasi. Polar Flow toimii saumattomasti Polar-tuotteesi kanssa ja se on saatavilla niin verkko- kuin mobiilisovelluksena.
ÄLYKKÄÄMPIÄ HARJOITUKSIA
Suunnittele treenisovelluksella yksittäisiä harjoituksia tai luo henkilökohtainen harjoitussuunnitelma, synkronoi kaikki tiedot Polar-tuotteeseesi ja harjoittele tehokkaammin suoran opastuksen avulla.
VALITSE YLI 100 URHEILULAJISTA
Seuraa harjoitteluasi, oli kyse sitten juoksemisesta, pyöräilystä tai esimerkiksi seinäkiipeilystä. Polar Flow auttaa sinua luomaan yksilölliset asetukset kutakin lajia varten.
Valitse yli sadasta urheilulajista ja lisää suosikkilajiesi profiilit Polar-urheilukelloon Polar Flow -sovelluksessa. Voit lisätä urheilukelloon jopa 20 lajiprofiilia ja mukauttaa kullekin omat asetukset. Voit esimerkiksi määrittää eri syke-, nopeus- tai tehoalueet ja valita, mitkä tiedot haluat nähdä kellossasi harjoituksen aikana. Oikean lajiprofiilin käyttäminen auttaa sinua pitämään harjoituspäiväkirjasi ajan tasalla Polar Flow -sovelluksessa. Lisäksi saat lajikohtaista palautetta.
RÄÄTÄLÖI HARJOITTELUSUUNNITELMASI
Tavoitteeseen yltämisessä tärkeintä on tarkan suunnitelman laatiminen. Laadi kausisuunnittelutyökalumme avulla vuosisuunnitelma tai määritä yksilöllinen, mukautuva juoksuohjelma.
Polar Flow'n kausisuunnittelu on kätevä väline räätälöidyn vuosiharjoitussuunnitelman laatimiseen. Riippumatta siitä, mitä tavoittelet harjoittelulla, Polar Flow auttaa luomaan kokonaisvaltaisen suunnitelman tavoitteeseesi pääsemiseksi.
Jaksota harjoittelusi, aseta viikoittaisia tavoitemääriä esim. keston tai etäisyyksien suhteen. Lisää kauden päätavoitteita, kuten kilpailut, ja suunnittele harjoitusten viikoittaiset keskittymiskohteet värimerkityin osa-aluein.
Voit helposti laatia yksilöllisiä ja lajikohtaisia harjoituksia tai harjoitustavoitteita ja lisätä niitä suosikkiesi joukkoon, jotta saat luotua henkilökohtaisen harjoitustavoitekokoelman. Nämä tavoitteet ovat käteviä silloin, kun suunnittelet harjoitusohjelmaa, koska sinun tarvitsee vain vetää ja pudottaa suosikkeihisi kuuluva tavoite harjoitussuunnitelmaan. Sen jälkeen tavoite voidaan kätevästi synkronoida Polar-urheilukelloon.
Vertaile ja seuraa harjoitussuunnitelmiasi ja toteutuneita harjoituksia ja harjoitusmääriä kattavien tilastojen avulla. Voit tehdä kaaviot esimerkiksi kokonaisharjoitusmääristä, viikottaisesta sykealueen jakaumasta ja monesta muusta. Voit myös muuttaa meneillään olevan kauden harjoittelua tai tehdä kokonaan uuden harjoitusohjelman.
Harjoitteletko 5 kilometrin tai 10 kilometrin kilpailua, puolimaratonia tai maratonia varten? Polar-juoksuohjelma on ilmainen, henkilökohtaisesti mukautuva juoksuohjelma, joka sopii tarpeisiisi ja tavoitteisiisi. Se laaditaan yksilölliseksi ja helposti toteutettavaksi, ja sen avulla harjoitusten toteuttaminen on helppoa, jotta olet kilpailun koittaessa huippukunnossa.
Polar-juoksuohjelma ottaa huomioon harjoitushistoriasi (jos olet synkronoinut tarpeeksi harjoituksia Polar Flow -palveluun) sekä nykyisen aktiivisuustasosi ja valmistaa sinulle henkilökohtaisen juoksuohjelman vain hetkessä. Saat paljon enemmän kuin pelkän juoksusuunnitelman, sillä ohjelmaan kuuluu myös ohjattuja oheisharjoituksia, joilla vahvistat itseäsi ja pystyt ehkäisemään loukkaantumisia. Opastusvideot ovat saatavilla Polar Flow -ohjelmassa.
Kun ohjelmasi on valmis, se synkronoidaan Polar-urheilukelloosi, jotta jokainen juoksu- ja oheisharjoitus on kätevästi saatavilla. Polar-tuotteesi opastaa sinut jokaisen harjoituskerran läpi.
Voit seurata kehitystäsi ja suorituskykysi paranemista Polar Flow -verkkopalvelussa. Näet myös harjoitustesi tarkemmat tiedot ja arvion kisan lopetusajasta.
ANALYSOI EDISTYMISTÄSI
Saat henkilökohtaista palautetta harjoituksistasi, aktiivisuudestasi ja nukkumisestasi. Analysoi tuloksiasi pikaisesti Flow-mobiilisovelluksessa tai syvällisemmin Flow-verkkopalvelussa.
AUTOMAATTINEN HARJOITUSPÄIVÄKIRJA
Kun harjoittelet käyttäen Polar-urheilukelloa, harjoitustietosi tallentuvat Polar Flow -palveluun. Kattavat analyysityökalut auttavat sinua pääsemään suoritustesi ytimeen
ANALYSOI TULOKSIASI
Kattavien analyysityökalujen avulla pääset suoritustesi ytimeen. Polar Flow'ssa saat tarkan analyysin kaikesta tekemästäsi, kuten esimerkiksi yksittäisistä harjoituskerroista, testituloksista, aktiivisuudesta, nukkumisesta ja jopa kehosi palautumisesta.
SEURAA KEHITYSTÄSI
Raporttien avulla voit seurata harjoittelusi edistymistä pitkällä aikavälillä.
NÄE HARJOITUKSEN JA PALAUTUMISEN VAIKUTUKSET
Jos haluat harjoitella ammattimaisesti, sinun täytyy myös palautua ammattimaisesti. Polar Flow -palvelu ja Polar-urheilukellot auttavat sinua löytämään sopivan tasapainon harjoittelun ja levon välillä, jotta vältyt vammoilta. Sen mahdollistaa ainutlaatuinen kokonaisvaltainen aktiivisuuden, nukkumisen ja harjoittelun aiheuttaman kuormituksen ja palautumisen seuranta.
Aktiivisuuden ja unen seuranta
Seuraa askelia, kuljettua matkaa, kalorinkulutusta ja nukkumista. Polar Sleep Plus antaa sinulle arvokasta ja yksityiskohtaista tietoa unestasi.
Training Load Pro*
Harjoittelun tuottama rasitus muuntuu lukuarvoksi ja näet, miten treeni rasittaa kehosi eri osia.
*Käytettävissä valikoiduissa Polar-urheilukelloissa.
LIIKUNTATUTKIMUKSEN ANSIOTA
Kun puhumme tutkimuksesta, tarkoitamme sitä todella. Kun valitset Polar-tuotteen, voit olla varma, että saat tieteellisesti tutkittua, tarkkaa ja oikeaksi todistettua tietoa – jotta yltäisit parempiin tuloksiin
ÄLYKÄSTÄ VALMENNUSTA
Polarin urheilukelloissa ja fitnessmittareissa on ainutlaatuiset Smart Coaching -ominaisuudet, jotka muuttavat harjoitus- ja aktiivisuustietojesi tuottamat numerot ymmärrettäväksi harjoitusohjaukseksi.
LIIKUNTATUTKIMUKSEN MAHDOLLISTAMAA YKSILÖLLISTÄ HARJOITUSOHJAUSTA

YKSILÖLLINEN PALAUTE Polar-tuotteen tarjoama ohjaus perustuu henkilökohtaisiin taustatietoihisi.
LIIKUNTATUTKIMUKSEN MAHDOLLISTAMA Kaikki harjoitteluratkaisumme perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja hyväksyttyihin tuloksiin.
TASAPAINON SAAVUTTAMINEN Kehityksessä ja tavoitteisiin yltämisessä on tärkeintä harjoittelun ja palautumisen yhdistäminen. Polar Smart Coaching -ominaisuudet ohjaavat sinua saavuttamaan tämän tasapainon.
HUIPPUTASON TREENIALUSTA
Kun valintasi on Polar, saat käyttöösi koko monipuolisen Polar-ekosysteemin. Polar Flow -sovelluksessa kaikki treenitietosi ovat kätevästi käytettävissäsi yhdessä paikassa riippumatta siitä, suoritatko harjoituksia ilmaisen POLAR BEAT -treenisovelluksen avulla vai osallistutko kuntosalilla ryhmäliikuntaan POLAR CLUBIN kanssa.
JAA TIETOSI VALMENTAJAN KANSSA
Anna valmentajallesi tai personal trainerillesi pääsy harjoitustietoihisi maksuttoman Polar Flow for Coach -palvelun avulla.
Luo yksilöllisiä harjoitussuunnitelmia valmentajasi tai personal trainerisi kanssa ja harjoittele ja hyödynnä Polar Flow for Coach -palvelun tarjoamia tehokkaita analyysejä.
Luo suunnitelma, jonka avulla saavutat huippukunnon
Voit asettaa helposti yksittäisten harjoituskertojen tavoitteita yhdessä valmentajasi kanssa tai suunnitella koko kauden ohjelman, jotta yllät kilpailussa huippusuoritukseen.
Saat yksityiskohtaisia analyysejä
Valmentajasi voi syventyä tarkemmin kaikkeen tekemääsi ja tehdä niistä tarkan analyysin. Analyysin saa esimerkiksi yksittäisistä harjoituskerroista, testituloksista, aktiivisuudesta tai palautumisesta.
Seuraa kehitystä
Raporttien avulla valmentajasi voi seurata harjoittelusi edistymistä ja suuntaa pitkällä aikavälillä. Sen avulla sinä ja valmentajasi voitte sekä analysoida nykytilannettasi että suunnitella paremmin seuraavaa harjoituskauttasi.

Tuotteet

Uutuus POLAR Unite kello 43,4 mm, rannesyke, kosketusnäyttö,uni 149,00 € Osta Uutuus POLAR Unite kello 43,4 mm, rannesyke, kosketusnäyttö, uni 149,00 € Osta Uutuus POLAR Unite kello 43,4 mm, rannesyke, kosketusnäyttö, uni 149,00 € Osta Uutuus POLAR Grit kello 47 mm,syke,gps, juoksu-/multisport,M/L 449,00 € Osta Uutuus POLAR Grit kello 47 mm,syke,gps, juoksu-/multisport,S/M 449,00 € Osta Uutuus POLAR Grit kello 47 mm,syke,gps, juoksu-/multisport,M/L 449,00 € Osta POLAR Vantage M Co kello syke, gps, juoksu-/multisport, M/L 279,00 € Osta POLAR Vantage M kello syke, gps, juoksu-/multisport, M/L 279,00 € Osta POLAR Ignite kello 43 mm,syke,GPS,juoksu-/multisport,S 229,00 € Osta -9% POLAR Ignite kello 43 mm,syke,GPS,juoksu-/multisport,S 208,00 € (norm. 229,00 €) Osta -10% POLAR Ignite kello 43 mm,syke,GPS ,juoksu-/multisport,M/L 179,00 € (norm. 199,00 €) Osta POLAR Ignite kello 43 mm,syke,GPS, juoksu-/multisport,S 199,00 € Osta POLAR Ignite kello 43 mm,syke,GPS,juoksu-/multisport,M/L 229,00 € Osta POLAR Vantage V kello 46 mm,syke,gps,juoksu-/multisport,M/L 499,00 € Osta POLAR Vantage V kello 46 mm,syke,gps, juoksu-/multisport,M/L 499,00 € Osta POLAR Vantage V kello 46 mm,syke,gps,juoksu-/multisport,M/L 499,00 € Osta -12% POLAR Vantage M kello 46 mm,syke, gps,juoksu-/multisport,M/L 243,90 € (norm. 279,00 €) Osta -12% POLAR Vantage M kello 46 mm,syke,gps,juoksu-/multisport,S/M 243,90 € (norm. 279,00 €) Osta POLAR Vantage M kello 46 mm,syke,gps,juoksu-/multisport,S/M 279,00 € Osta