Pilgrim

Kaikki alkoi vuonna 1983, jolloin kaksi tanskalaista - Annemette Markvad ja Thomas Adamsen - siirsivät heidän ainutlaatuisen empatiansa ja innovatiivisen energiansa korumuotoiluun. Aluksi koruja myytiin pääosin festareilla.

Pilgrim korujen muotoilusta heijastuu syvien arvojen spontaanisuutta, läheisyyttä ja aitoutta. Pilgrim korut olivat, ja ovat edelleen, hetkessä kiinni.

Annemette ja Thomas eivät olleet liikemiehiä, vaan he aloittivat Pilgrim korujen suunnittelun sydämestään. Heillä on aina ollut kaksi keskeistä tavoitetta: luoda kauniita koruja, jotka saavat kantajan tuntemaan olonsa kauniiksi. Ja luoda työpaikka, jossa jokainen nauttii töihin tulosta ja, missä sanat kuten kunnioitus, vastuu ja luottamus, ovat vaalittuja käytännössä.

Pilgrim on uusien asioiden etsimistä, uusia tapoja ja uusia matkoja. Se ei ole pelkästään kohde, jolla on merkitystä, vaan myös se, kuinka sinne menee.

Nykyään Pilgrim on kansainvälinen tuotemerkki. Korkea laatu trendisuunnittelussa on yrityksen kulmakivi. Mallisto uusiutuu 6 kertaa vuodessa ja korut valmistetaan käsin. Pilgrim koruja myydään yli 50 maassa ympäri maailman. Sunnittelijat ovat tiukasti mukana muodin sykkeessä ja samalla heidän sydämensä on hyvin paljon edelleen osa Pilgrimiä.

Pilgrim korut valikoiduista Timanttiset myymälöistä ja verkkokaupasta.

Tuotteet

Rajaa tuotteita

Hinta

Tuoteryhmä

Sarja

Kenelle

Korun tyyppi

Materiaali

Rungon väri/tyyppi

Kiven väri

Kiven tyyppi