Tietoa Timanttisista

Tietoa Timanttiset-ketjusta

Timanttiset on kotimainen, yrittäjien omistama, Suomen suurin kello-, koru- ja lahjatavaramyymäläketju. Jäsenliikkeet sijaitsevat suurimmilla paikkakunnilla kautta Suomen, ja ne muodostavat yhdessä koko maanlaajuisen markkinointi-, maahantuonti- ja jälleenmyyntiverkoston. Ketjun toiminta käynnistyi vuonna 1972. Timanttiset-ketjuun kuuluu 11 kauppiasta, jotka omistavat yli 50 myymälää ympäri Suomen.

Ketjun oma maahantuonti ja valmistus takaavat edullisen hintatason kaikissa kello- ja kultasepän alan tuotteissa. Myymälöissämme panostetaan myös laajaan valikoimaan.

Timanttiset-liikkeistä löydät tunnetut ja laadukkaat kansainväliset sekä kotimaiset merkkituotteet: kellot, timantti-, kulta- ja hopeakorut, hopeatuotteet sekä lahjatavarat aina edulliseen hintaan.

Timanttiset-ketjulla on omat merkkituote-edustukset kellomerkeistä esim. Daniel Wellington, Karen Millen, Superdry, Timberland, Swiss Military ja Focus.

Timanttiset-ketjulla on myös korumallistoja, kuten Fred Bennett, Toive, Romanssi, Brilliant Star ja Plus.

Teitä palvelee ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökuntamme. Asiantuntijamme auttavat teitä kaikissa kello- ja kultasepänalan huolto- ja korjaustöissä. Asiakkaan kanssa sovitut toimeksiannot hoidamme aina asiantuntemuksella ja luottamuksella.

Timanttiset ketjun keskusorganisaationa toimii Osuuskunta Timanttiset.
Toimitusjohtaja Sami Koskinen
Osoite Laippatie15 A 4,00880 HELSINKI
Puh. (09) 477 8520
E-mail: timanttiset@timanttiset.fi