ILMAINEN TOIMITUS myymälänoutoihin ja yli 50 € tilauksiin • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS • NOPEA JA LUOTETTAVA TOIMITUS

Tuotteet

NOKIA BY WITHINGS Thermo muut

Tuotekoodi: 5699-10031
Toimittajan tuotenumero: 550009

kuumemittari, ei vaadi ihokosketusta
Nokia Thermo kuumemittari on uutuus, joka mittaa lämmön kahdessa sekunnissa infrapunasensorilla, eikä tällöin tarvita ihokosketusta. Helppoa mitata lämpö esim. nukkuvalta lapselta. Kuumemittari ottaa yli 4 000 mittausta 16 infrapunasensorilla, jotta tulos olisi mahdollisimman tarkka. Se synkronoituu puhelimesi kanssa Wifin tai Bluetoothin avulla Nokia Health Mate- sovellukseen ja antaa hyviä terveysneuvoja. Voit tallentaa 8 eri käyttäjän lämpötilahistorian sovellukseen ja jakaa tiedot esim. lääkärille. Koko: 11,6 x 3,3 cm. Toimii 2xAAA(LR3) paristoilla. Toimii sekä iOS ja Android laitteiden kanssa.

75,00 € -24%
(norm. 99,95 €)

Ei toimituskuluja: toimitus on ilmainen myymälästä noudettaville ja yli 50€ arvoisille tilauksille.

Ilmainen palautus.

Nopea ja luotettava toimitus.

Myymälävarastot

Voit tilata tuotteen mihin tahansa myymälään noudettavaksi, vaikka sitä ei olisi kyseisen myymälän varastossa. Myymälänouto ei ole noudettavissa välittömästi. Voit noutaa tilauksesi, kun saat ilmoituksen ja noutokoodin sähköpostitse/tekstiviestillä.

Kaupunki

Tarkemmat tiedot

Takuu 2 vuoden takuu

Muita NOKIA BY WITHINGS -tuotteita

Maksutavat

Nordea Osuuspankki DanskeBank Alandsbanken Handelsbanken SPankki Aktia POPPankki Saastopankki VisaNets MasterCardNets AmericanExpressNets OmaSaastopankki MobilePay