ILMAINEN TOIMITUS myymälänoudoissa ja yli 50 €:n tilauksissa • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Tuotteet

GARMIN MARQ MARQ Adventu kello

Tuotekoodi: 0245-11325
Toimittajan tuotenumero: 010-02006-27

gps, titaania, Ø46mm, Adventurer
Huippusuorituksiin kannustava MARQ Adventurer -kello on mm. vuorikiipeilijöiden suosikki! Tämä erittäin moderni ja tyylikäs kellomalli pitää sisällään ominaisuuksia, joihin kuuluu esimerkiksi topografiset kartat ja reaaliaikaiset nousutiedot. Kellosta löytyy myös pulssioksimetri, joka seuraa veren happisaturaatiota: oivallinen toiminto korkeanpaikan retkeilyssä. Kiinteät ABC-anturit ja kaiverrettu 360-asteen kompassikehys ovat apuna joka tilanteessa. Ilmanpainemittarin avulla saat tiedon lähestyvästä huonosta säästä. MARQ Adventurer -kellossa on kestävä ja kevyt titaanirunko ja ranneke on kestävää aitoa lehmännahkaa, joka patinoituu kauniisti käytössä. Kellon erittäin käytännöllisenä toimintona on virtaa säästävä tutkimusretkisovellus, joten voit huoletta navigoida retkilläsi viikkoja. Suunnistustoiminnolla käytösäsi on helppokäyttöinen kompassi ja värilliset reitin määrittämistä helpottavat kartat. Toimintoina kellosta löytyy myös stressi seuranta, älykkäät ilmoitukset, musiikin tallennus, musiikin suoratoistopalveluiden tuki (Spotify ja Deezer) ja Garmin Pay. Toiminnot: -Suunnitus: 360-asteen kompassikehys auttaa suunnistuksessa. -Tutkimusretkisovellus: Käyttä virtaa hyvin vähän, joten voit käyttää kelloa useamman viikon retkillä. -TopoActive Europe-kartat: Integroidut kartat yhdessä Trendline -reitityksen avulla kertovat parhaat ulkoilureitit. Esiladatut värilliset topografiset kartat. Laitteesta näet 2000 hiihtokeskuksen rinteiden nimet ja vaikeusasteet ja laitteesta löytyy myös yli 41 000 golfkentän kartat. -Pulse Ox: Pulssioksimetri näyttää, kuinka kehosi happisaturaatio mukautuu korkeisiin paikkoihin. -Älykkäät ilmoitukset: Vastaanottaa ilmoitukset sähköpostista, viesteistä, puheluista ja hälytyksistä.- -Musiikki: Laitteesta löytyy oma muisti, joten voit tallentaa jopa 2000 kappaletta. Suoratoistomusiikkisovelluksilla voit kuunnella musiikkia Spotifyn ja Deezerin kautta. -Garmin Pay: Laitteeseen saatavilla lähimaksuominaisuus. -Stressitason mittaus: Laite seuraa sykevaihtelua ja laskee arvion stressitasostasi. -Sovellukset: Laitteeseen saatavilla ladattavia sovelluksia sekä suoritusprofiileja. -ClimbPro: Noususuunnittelun avulla näet reaaliaikaiset tiedot tämänhetkisistä ja tulevista nousuistasi. Tietoina näet esimerkiksi kaltevuuden, etäisyyden ja nousun. -GNSS: Laite käyttää useita eri satelliittijärjestelmiäö saadakseen mahdollisimman tarkan paikannuksen. (GPS, GLONASS ja Galileo) -ABC-anturit: Korkeusmittari, ilmanpainemittari ja kolmiakselinen sähköinen kompassi.Connect IQ: Voit muokata kelloasi ladattavien kellotaulujen, tietokenttien ja sovelluksien avulla. -Akku: Ladattava litiumakku kestää jopa 12 päivää älykellotilassa, 28 tuntia GPS-tilassa, 48 tuntia UltraTrac™-tilassa ja 9 tuntia GPS-tilassa, musiikkiominaisuus aktivoituna.
Vesisuojaus: 100M Kello on vesitiivis.

1757,00 € -5%
(norm. 1850,00 €)

Ei toimituskuluja: toimitus on ilmainen myymälästä noudettaville ja yli 50€ arvoisille tilauksille.

Ilmainen palautus.

Nopea ja luotettava toimitus.

Rannekkeen lyhennys veloituksetta Timanttiset-myymälässä; koskee metallirannekkeita.

Myymälävarastot

Voit tilata tuotteen mihin tahansa myymälään noudettavaksi, vaikka sitä ei olisi kyseisen myymälän varastossa. Myymälänouto ei ole noudettavissa välittömästi. Voit noutaa tilauksesi, kun saat ilmoituksen ja noutokoodin sähköpostitse/tekstiviestillä.

Kaupunki

Tarkemmat tiedot

Kenelle Miehelle
Kiven tyyppi Ei kiveä
Koneisto Digitaali (kvartsi)
Kuoren halkaisija 43 mm >
Kuoren muoto Pyöreä
Lasi Safiirilasi
Materiaali Titaani
Ominaisuudet Aktiivisuusranneke
Ominaisuudet Älykello
Ominaisuudet Ajanotto
Ominaisuudet Digitaalinäyttö
Ominaisuudet Sykemittaus
Ominaisuudet Kompassi
Ominaisuudet GPS
Rungon väri/tyyppi Titaani
Takuu 2 vuoden takuu
Vesitiivis 100M vesitiivis

Muita GARMIN MARQ -tuotteita

Maksutavat

Nordea Osuuspankki DanskeBank Alandsbanken Handelsbanken SPankki Aktia POPPankki Saastopankki VisaNets MasterCardNets AmericanExpressNets OmaSaastopankki MobilePay CollectorBank