ILMAINEN TOIMITUS myymälänoudoissa ja yli 50 €:n tilauksissa • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Tuotteet

GARMIN Fenix 5 kello

Tuotekoodi: 0245-11246
Toimittajan tuotenumero: 010-01988-07

Ø47mm, monilajikello, GPS yms.
GPS-monilajikello, joka sisältää esimerkiksi karttoja, musiikkia ja mittareita ;Ensiluokkainen GPS-monilajiälykello rannesykemittaustekniikalla1 ja värillisillä TopoActive Europe -kartoilla. Tarjoaa suosioon perustuvan Trendline™-reitityksen, joka auttaa löytämään parhaat reitit ja seuraamaan niitä ;Sopii seikkailijoille, jotka hakevat erittäin kestävää laitetta. Kehys, painikkeet ja takakansi ovat ruostumatonta terästä tai DLC-titaania (Diamond-Like Carbon) ;Synkronoi musiikin suoratoistopalvelujen (esimerkiksi Spotify®) kanssa, jotta voit helposti tallentaa ja toistaa suosikkikappaleitasi suoraan kellolla ;Garmin Pay™ -toiminto. Lähimaksuratkaisun3 ansiosta voit maksaa kätevästi kellolla ja jättää käteisen ja kortit kotiin ;Sisäänrakennettuihin navigointiantureihin sisältyvät kolmiakselinen kompassi, gyroskooppi ja barometrinen korkeusmittari sekä satelliittijärjestelmät (GPS, GLONASS and Galileo), jotka mahdollistavat seurannan haastavammissa ympäristöissä kuin pelkkä GPS ;Akun suorituskyky:4 jopa 12 päivää älykellotilassa ja 8 tuntia GPS-tilassa käytettäessä musiikkitoimintoa (asetuksista riippuen)
Vesisuojaus: 100M Kello on vesitiivis.

674,00 € -25%
(norm. 899,00 €)

Ei toimituskuluja: toimitus on ilmainen myymälästä noudettaville ja yli 50€ arvoisille tilauksille.

Ilmainen palautus.

Nopea ja luotettava toimitus.

Rannekkeen lyhennys veloituksetta Timanttiset-myymälässä; koskee metallirannekkeita.

Myymälävarastot

Voit tilata tuotteen mihin tahansa myymälään noudettavaksi, vaikka sitä ei olisi kyseisen myymälän varastossa. Myymälänouto ei ole noudettavissa välittömästi. Voit noutaa tilauksesi, kun saat ilmoituksen ja noutokoodin sähköpostitse/tekstiviestillä.

Kaupunki

Tarkemmat tiedot

Kenelle Miehelle
Kiven tyyppi Ei kiveä
Kuoren muoto Pyöreä
Ominaisuudet Älykello
Takuu 2 vuoden takuu
Vesitiivis 100M vesitiivis

Muita GARMIN -tuotteita

Maksutavat

Nordea Osuuspankki DanskeBank Alandsbanken Handelsbanken SPankki Aktia POPPankki Saastopankki VisaNets MasterCardNets AmericanExpressNets OmaSaastopankki MobilePay CollectorBank