ILMAINEN TOIMITUS myymälänoutoihin ja yli 50 € tilauksiin • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS • NOPEA JA LUOTETTAVA TOIMITUS

Joulukuun etu Kulta-asiakkaille

Joulukuun etu

Joulukuun ajan Timanttisten Kulta-asiakkaat saavat Kalevala Korun Valoisa-riipuksen tarjoushintaan 79,- (ovh. 99,-). Tarjous on uusilla ja vanhoille Kulta-asiakkaille.

Valoisa-riipus on näyttävä koru suomalaiseen makuun. Tartu nyt joulukuun tarjoukseen Valoisa-riipuksesta ja säästät 20 euroa! Riipus on valmistettu hopeasta ja sen kehän halkaisija 35 mm. Säädettävä ketju on pituudeltaan 70/80 cm. Tuotekoodi 3190-15545. Valoisa-korut on suunnitellut korumuotoilija Tiina Arkko ja ne valmistetaan Suomessa. ”Suunnittelemassani korussa kehäkuvio kuvastaa ystävyyden ikuisuutta, joka tuo elämään valoa ja lämpöä. Koru antaa kaikille ystävyksille voimaa ja elämän iloa!” kertoo korumuotoilija Tiina Arkko. Koru muistuttaa ystävyyden tärkeydestä ja kannustaa olemaan myös oman itsensä paras ystävä.
 
Valoisa korusetistä on saatavilla myös muita ihastuttavia koruja, joten voit täydentää korusarjaa myöhemmin. Hanki sarjan koruja lahjaksi tai itselle. Sarjaan kuuluu mm. iso ja pieni hopeariipus, rannekoru, korvakorut koukulla ja korvakorut tapilla. Sekä rajoitettu erä lahjasettiä jossa on pieni hopeariipus ja -korvakorut tapilla, sekä puhdistusliina.

 

Tarjoushinnat ovat saatavilla vain alekoodilla. Kulta-asiakkaat saavat alekoodin sähköpostitse. Ellet ole vielä Kulta-asiakas, liity veloituksetta nyt.

 

Tarjous on voimassa verkkokaupassa ja myymälöissä 1.-31.12.2018. Tarjous koskee normaalihintaisia kultakoruja. Ei koske tilaustuotteita ja timanttikoruja. Voit liittyä Kulta-asiakkaaksi täysin veloituksetta myymälöissä tai verkossa. Lue lisää Kulta-asiakkuudesta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rajaa tuotteita

Yhteensä 0 tuotetta

Ei hakutuloksia

Valituilla hakuehdoilla ei löytynyt tuotteita.