ILMAINEN TOIMITUS yli 50 € tilauksiin ja myymälänoutoihin • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS • NOPEA JA LUOTETTAVA TOIMITUS

Lokakuun etu Kulta-asiakkaille

Lokakuun etu

Lokakuun ajan kaikki kultakorut ovat -20% alessa uusille ja vanhoille Kulta-asiakkaille.


Kaulakorut, riipukset, ketjut, sormukset, korvakorut, rannekorut... Keltakultaisena tai valkokultaisena. Kumpi on sinun suosikkisi: keltakulta vai valkokulta? Vaiko ottaisitko mieluiten kaksivärisen korun? Timanttisilta löydät kultakorut laadukkailta tuotemerkeiltä sekä naisille että miehille. Ilahduta ihanalla korulla, jonka arvo säilyy. Kulta on ajaton ja aina muodissa oleva korumateriaali. Hanki nyt laadukas kultakoruja lahjaksi, unelmien koru itselle, upeimmat korut juhla-asusteeksi tai vaikka sormukset molemmille. Onko ihanampaa, kuin koko korusetti samaa sarjaa? Korusettiä voi täydentää uudella korulla vaikka vuosi vuodelta.

 

KATSO TÄSTÄ KOKO KULTAKORUJEN VALIKOIMA

Tarjoushinnat ovat saatavilla vain alekoodilla. Kulta-asiakkaat saavat alekoodin sähköpostitse. Ellet ole vielä Kulta-asiakas, liity veloituksetta nyt.

Tarjous on voimassa verkkokaupassa ja myymälöissä 1.-31.10.2018. Tarjous koskee normaalihintaisia kultakoruja. Ei koske tilaustuotteita ja timanttikoruja. Voit liittyä Kulta-asiakkaaksi täysin veloituksetta myymälöissä tai verkossa. Lue lisää Kulta-asiakkuudesta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rajaa tuotteita

Yhteensä 0 tuotetta

Ei hakutuloksia

Valituilla hakuehdoilla ei löytynyt tuotteita.