ILMAINEN TOIMITUS yli 50 € tilauksiin ja myymälänoutoihin • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS • NOPEA JA LUOTETTAVA TOIMITUS

Syyskuun etu Kulta-asiakkaille

Nomination palat ja rannekorut -25% alessa 

Syyskuun ajan Kulta-asiakkaat saavat Nomination palat ja rannekorut -25% tarjouksella. Nomination sopii naisille, miehille, tytöille ja pojille, sillä sen voi muokata mieleisen näköiseksi ja siihen voi kiinnittää omaan tyyliin sopivia paloja. Rannekorun pituutta on mahdollista muokata ja ulkonäköä muuttaa ajan kuluessa. Voit ideoida, sommitella ja vaihtaa paloja loputtomasti, jolloin rannekoru pysyy aina muodikkaana, käyttäjänsä näköisenä ja asuun sopivana. 

Tarjoushinta on saatavilla vain alekoodilla. Kulta-asiakkaat saavat alekoodin sähköpostitse. 
Ellet ole vielä Kulta-asiakas, liity veloituksetta nyt.

Tarjous on voimassa verkkokaupassa ja myymälöissä 1.-30.9.2018.
Voit liittyä Kulta-asiakkaaksi täysin veloituksetta myymälöissä tai verkossa. Lue lisää Kulta-asiakkuudesta.

 KATSO KOKO NOMINATION MALLISTO 

 

Nomination Combosable malliston rannekorut kootaan yksittäisiä paloista, jotka kiinnittyvät toisiinsa jousimekanismilla. Siten rannekorun muokkaaminen on todella helppoa. Paloja on lukuisia erilaisia. Palat on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja useissa paloissa käytetään 18K kultaa, hopeaa, emalointia sekä erilaisia korukiviä. Nomination -paloja on saatavilla tuhansia erilaisia ja mallisto kasvaa jatkuvasti uusilla paloilla.

Italialainen Nomination on valmistanut laadukkaita koruja jo 30 vuoden ajan. Nomination valmistaa korkealaatuisista materiaaleista tehtyjä koruja, jotka ovat hienostuneita ja joissa näkyy käsityötaito ja pienet yksityiskohdat. Nomination korujen tunnusmerkiksi on muodostunut Combosable malliston korujen koottavuus, jossa paloista voi sommitella ja ideoida oman näköisen korun.

Nomination koruja on saatavilla Timanttiset-verkkokaupasta ja -myymälöistä. Huomaathan että Nomination-palojen ja rannekorumallien saatavuus vaihtelee myymälöittäin. Tilaustuotteet eivät kuulu tarjoukseen.

Rajaa tuotteita

Yhteensä 0 tuotetta

Ei hakutuloksia

Valituilla hakuehdoilla ei löytynyt tuotteita.