• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Brilliant Star timanttisormus valkokulta RB18034EG

Upea Brilliant Star -sormus loistaa kuin kirkkain tähti taivaalla! Valkokultaiseen sormukseen on upotettu pienten timanttien rivit, joiden välissä komeilee kirkas 0.25ct topaasi. Tätä loistavaa huomion herättäjää kiertää vielä timanttien kehä: timantteja onkin sormuksessa kaiken kaikkiaan 31, yhteensä 0.15ct W/SI. Kivien määrästä riippumatta siron sormuksen leveys on enimmillään vain 2mm. Koristeellinen kruunu kohottaa topaasin ja timanttien kehän lähes 6mm korkuiseksi. Tämän sormuksen yksityiskohdat on hiottu niin täydellisiksi, että se suorastaan sokaisee katsojansa.
Tuotenro
2680-10638
Toimittajan tuotenumero
RE08541
Alkaen 620,00 €

Tarkemmat tiedot

Tarkemmat tiedot
KaraatitVärikivellliset
KorutyyppiSormukset
Kiven tyyppiTimantti
MateriaaliValkokulta
Rungon väri / tyyppiValkokulta
Kiven väriKirkas
TuotemerkkiBrilliant Star
Myyntieräkpl

Myymälävarastot

Voit tilata tuotteen haluamaasi myymälään noudettavaksi. Myymälänouto on noudettavissa vasta, kun olet saanut siitä ilmoituksen. Tuotteen saldot vaihtelevat eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida taata. Myymälän hinta voi poiketa verkkokaupan hinnasta.

Yksityiskohdat

Brilliant Star -korusarjasta löytyy ylellisiä koruja vaativaankin makuun. Taidolla tehty ja yksityiskohdiltaan loppuun asti hiottu sormus miellyttää silmää ja on ilo käyttää.
Copyright 2024 Timanttiset