• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Avainlippu suomalaista palvelua

Timanttiset-ketjulle on myönnetty Avainlippu

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Timanttiset-ketjulle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Samalla myös Timanttiset-verkkokauppamme sai Avainlipun.

Timanttiset on ainoa suomalaisessa omistuksessa oleva valtakunnallinen kello- ja korumyymäläketju

Timanttiset on alusta asti ollut täysin kotimaisten yrittäjien omistama kello- ja korualan myymäläketju, ja myymälämme sijaitsevat suurimmilla paikkakunnilla kautta Suomen.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä

Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että palvelu on tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia. Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

Avainlippu-merkki tunnetaan Suomessa erittäin hyvin. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan käytännössä kaikki yrityspäättäjät ja kuluttajat tuntevat Avainlipun. Suomalaisista suurin osa (75 %) on myös sitä mieltä, että Avainlippu vaikuttaa ostopäätöksiin positiivisesti ja noin puolet suomalaisista yhdistää Avainlippu-merkkiin vastuullisuuden.

Kuluttajat liittävät Avainlippuun positiivisia mielikuvia kotimaisuudesta, luotettavuudesta, turvallisuudesta, vastuullisuudesta sekä työllistävyydestä.

 

 

 

 

 

 

Copyright 2024 Timanttiset