• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
 • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
 • Nopea ja luotettava toimitus
 • Suomalainen myymäläketju

Miesten älykellot

Meillä on laaja valikoima miesten älykelloja ja sykemittareita edulliseen hintaan. Laadukkaat materiaalit ja älykellojen huolellinen valmistus takaavat hyvän käyttökokemuksen. Edustamme useita huippumerkkejä. Tilaa älykellot netistä kätevästi missä oletkin!
Hakusuodattimet
 1. Kenelle sopiva?
  Miehelle
 2. Kuoren halkaisija
  43 mm >
 3. Kuoren muoto
  Pyöreä
Rajaa hakua

Tuotteet 1-30 / 46

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Laaja valikoima miesten älykelloja

Jos haluat kehittää harjoitteluasi ja liikkumistasi, ovat älykellot ja sykemittarit hyviä apuvälineitä tähän. Jos haluat viedä harjoittelun uudelle tasolle, sykemittari ja älykello ovat todella tehokkaista avustamaan kehittymisessä. Sen avulla saat yksityiskohtaista tietoa harjoittelusi vaikutuksista ja opit miten oma kehosi reagoi harjoitukseen. Sykemittari sopii ammattiurheilijalle että omasta kunnosta huolehtivalle harrastajalle.

Älykellossa olevat sykkeen ja aktiivisuuden seuranta riittävät usein kuntoilijoille ja ihmisille, jotka haluavat seurata aktiivisuuttaan. Meillä on laaja valikoima erilaisia älykelloja ja sykemittareita monenlaisiin tarpeisiin. Sykemittarin avulla voit selvittää liikutko oikealla sykealueella. Erityisesti aloitettaessa liikuntaharrastusta voidaan alkuun rasittaa kroppaa liikaa. Älykelloissa on yleensä aktiivisuuden seuranta, jolla voi seurata päivittäistä aktiivisuutta. Aktiivisuustiedot yhdistetään harjoituksiisi, ja näin voit seurata palautumisaikaa, ja tiedät paremmin koska lähteä taas liikkeelle. Valikoimistamme löytyvät huippumerkit kuten Garmin ja Polar. Focus Smart tarjoaa älykelloon laatua edulliseen hintaan.

Copyright 2023 Timanttiset